Вівторок, 23.04.2024, 21:08 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Квітень » 19 » Офіс правління відкривали пилкою
23:00
Офіс правління відкривали пилкою

19 квітня 2013 року. Новообрані члени правління ОСББ «Згода-96» відкрили офіс правління з допомогою пилки-болгарки. Сталося це близько 19.00. у п`ятницю. Свідками події були  інші співвласники будинку.

 Двічі цього тижня нове правління приходило до офісу у той час, коли там на робочому місці, згідно з графіком, мав перебувати попередній голова правління Андрій Копійка. Час одного  з побачень він призначив сам, переказавши його через бухгалтерку Світлану Богданову. Але на нього він не прийшов. Факт відсутності Копійки  на робочому місці також зафіксував спеціально викликаний наряд міліції.

Перед тим, як відправитися з болгаркою до дверей правління, члени новообраного правління обговорили ситуацію і одностайно вирішили, що треба відкривати двері. Телефоном консультувалися з юристом, як зробити це так, щоб не порушувати вимоги закону. У обговоренні питання брали участь не лише члени правління, а й інші мешканці будинку.

-         Як це так! -  обурювалася пенсіонерка Надія Костенко, - я плачу за квартиру, а куди ідуть мої гроші – не знаю. Копійка не звітує перед нами вже два роки.

-         У Копійки уявлення, що він воює з Григорчуком (Юрій Григорчук – колишній голова правління, який обіймав цю посаду до Андрія Копійки – ред.), - каже член правління Людмила Ціотова, - він досі не зрозумів, що він налаштував проти себе весь будинок, всіх співвласників, які наймають на роботу голів правління.

Замки на дверях правління відпиляв мешканець будинку  Володимир Паксяєв. Він переривав роботу і відходив, щоб взяти додатковий  інструмент.

Двоє із трьох дверей в кімнати правління також були зачинені і замки на них пиляли болгаркою. У кімнатах виявилася робоча обстановка.  Опис обладнання зробили член ревізійної комісії Антоніна Шестопалова і член правління Тетяна Савченко-Галушко.


-         Якщо до 20-го числа не здається фінансовий звіт , - пояснила Антоніна Шестопалова, - то ми будемо платити штрафи. Оскільки 20-е – це вихідний, то термін переноситься  на наступний понеділок. Тому ми змушені були вдаватися до таких радикальних дій, як силове відкриття офісу, щоб не витрачати зайві гроші.

Колишній голова правління Юрій Григорчук, відгукнувшись на телефонний дзвінок, приніс печатку. Нинішній голова правління Василь Ткачук опечатав сейфи, які стояли в кожній з трьох кімнат, двері кожної кімнати і вхідні двері. На вхідні двері він повісив нові замки.


-         Я сподіваюся, що Копійка виявить добру волю і сам відкриє нам сейфи і передасть справи, - сказав Ткачук.

-         А якщо Копійка прийде вночі і відпиляє ці замки? – запитав хтось.

-         А це вже кримінальна відповідальність, - відповів інший голос, - за це можна і строк отримати.

На вулиці члени правління домовилися зустрітися наступного дня і вирішити як працювати над звітом і до податкової і що робити далі.

6 квітня  загальні збори співвласників ОСББ «Згода-96»  обрали нове правління. Днями воно було зареєстроване в органах державної влади.  Попереднє правління очолюване Андрієм Копійкою керувало два роки. За цей час не проводилися загальні збори співвласників і правління не звітувало за свою роботу. Суд визнав Андрій Копійку і його попередника Юрія Григорчука нелегітимними головами правління.  

Юрій Луканов. 

На фото: 

Двері правління пиляють болгаркою.

Член ревізійної комісії Антоніна Шестопалова знайшла цікавий документ. 

Голова правління Василь Ткачук і член правління Людмила Ціотова опечатують шафу в офісі. 

Фото автора. 

Шановні читачі, ви можете коментувати публікації. Для цього треба зареєструватися. 

Питання ОСББ "Згода-96" можна обговорити на нашій сторінці у Facebook http://www.facebook.com/zhoda96

Переглядів: 1302 | Додав: lukanov | Рейтинг: 3.5/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: