Субота, 27.04.2024, 00:20 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Квітень » 18 » Міліція зафіксувала неможливість увійти до офісу
16:45
Міліція зафіксувала неможливість увійти до офісу

18 квітня 2013 року. Члени правління ОСББ «Згода-96», які були обрані 6 квітня,  викликали міліцію. Причиною виклику стала відсутність на робочу місці голови попереднього правління Андрія Копійки. Напередодні він переказував через бухгалтерку Світлану Богданову, що буде на робочому місці о 9-й годині ранку і запрошував новообраних членів правління саме на цей час. Новообрані  члени правління збиралися перебрати справи від попереднього голови.

Приблизно о 9-й двадцять з`явився мешканець будинку Олександр Кисіль. Він приніс із собою документ, який, за його словами, свідчив, що він представляє інтереси Андрія Копійки і, посилено жестикулюючи, пропонував новообраному голові правління ОСББ Василю Ткачуку відійти в сторону поспілкуватися. Пан Ткачук відмовився, оскільки доручення представляти інтереси, за його словами, було оформлено не належним чином - воно не було завірене нотаріусом. 


Міліцію довелося викликати тричі. Навіть телефонувати міліцейському начальству з висловленням обурення. Міліцейський наряд, який прибув приблизно через півтори години після першого виклику взяв покази і повідомив, що передасть матеріали слідчому.

Крім того, члени правління склали  акт про відсутність Андрія Копійки на робочому місці.

-         Те, що зараз коїться, є порушенням моральних і юридичних норм, нехтування рішенням загальних зборів. Але ми маємо план дій, будемо діяти в рамках закону  і примусимо попереднього керівника виконати свій обов’язок, - сказав голова правління Василь Ткачук.

 

-         Протягом двох  років  керування нинішнього голови ми, співвласники, не мали доступу до документів, не знаємо як фактично витрачаються наші гроші, - каже член ревізійної комісії Антоніна Шестопалова, - Мене цікавить, куди іде плата за ті приміщення, які ми здаємо в оренду, чому на суди було витрачено 25000 гривень. Схоже на те, що колишній голова ОСББ Копійка судився з співвласниками об`єднання за гроші співвласників.  

Нове правління було обрано 6 квітня на загальних зборах співвласників ОСББ. Того ж дня правління обрало своїм головою Василя Ткачука. Вчора, 17 квітня, новообране керівництво ОСББ «Згода-96» було зареєстроване в органах державної влади.

Юрій Луканов. 

На фото: Міліція біля будинку.

Олександр Кисіль каже, що він представляє інтереси Андрія Копійки. 

Фото автора. 

Шановні читачі, ви можете коментувати публікації. Для цього треба зареєструватися. 

Питання ОСББ "Згода-96" можна обговорити на нашій сторінці у Facebook http://www.facebook.com/zhoda96


Переглядів: 769 | Додав: lukanov | Теги: міліція, Копійка, Кисіль, офіс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: