Четвер, 28.03.2024, 14:48 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Квітень » 17 » Члени правління не змогли вручити виписку про держреєстрацію попередньому керівництву
22:39
Члени правління не змогли вручити виписку про держреєстрацію попередньому керівництву

Свідоцтво про державну реєстрацію нововго керівництва ОСББ в руках у голови правління ОСББ Василя Ткачука17 квітня 2013 року. Члени новообраного правління ОСББ «Згода-96» отримали сьогодні о 15.46 виписку з «Єдиного державного реєстру  юридичних осіб та фізичних осіб підприємців», яким  зареєстровано нове керівництво «Згоди-96». Воно було обрано 6 квітня на загальних зборах ОСББ.

За словами новообраного голови правління ОСББ «Згода-96» Василя Ткачука, реєстратор дав дивну інформацію. Він нібито сказав, що завтра зареєструють і старого голову правління ОСББ «Згода-96» і, мовляв, старому і новому голові треба шукати компроміс.


Сьогодні  приблизно о 19.00. новообрані члени правління об`єднання  на чолі з головою правління Василем Ткачуком  прийшли до офісу, де, згідно  з графіком, мав чергувати попередній голова правління Андрій Копійка.  Вони збиралися  поінформувати його про реєстрацію у Єдиному держреєстрі і домовитися про передачу справ. Однак в офісі об`єднання виявилася лише бухгалтерка.


Вона зателефонувала пану Копійці і той, за її словами,  запропонував прийти наступного дня о 9.00.

Головний інженер Володимир Кутовий

Трохи згодом підійшов головний інженер Володимир Кутовий, який повідомив, що голова правління звільнився вже давно, а Андрій Копійка виконує обов’язки керуючого справами. З вуст членів об`єднання прозвучало питання: «Чому ми про це нічого не знаємо?».  Кутовий запропонував підійти завтра о 9.00. ранку і все з`ясувати.


Члени новообраного правління ОСББ «Згода-96» склали акт про відсутність на робочому місці Андрія Копійки у його робочий час. Цей документ підписав і головний інженер Володимир Кутовий. 

Юрій Луканов. 

На фото: Голова правління Василь Ткачук показує свідоцтво про держреєстрацію нового керівництва ОСББ "Згода-96".

Години прийому голови правління ОСББ "Згода-96" Андрія Копійки.

Головний інженер Володимир Кутовий.

Фото автора. 

Шановні читачі, ви можете коментувати публікації. Для цього треба зареєструватися. 

Питання ОСББ "Згода-96" можна обговорити на нашій сторінці у Facebook http://www.facebook.com/zhoda96

Переглядів: 855 | Додав: lukanov | Теги: голова обєднання, Держреєстрація | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: